Despre noi

Impresionează prin stil și calitate italiană cu încălțămintea INGAMBA

INGAMBA este un magazin online și fizic, care a fost lansat din dorința de a aduce în Republica Moldova cele mai renumite branduri italiene de încălțăminte precum: Nando Muzi, Fabi, Baldinini, Cesare Paciotti, Loriblu, Rossi, Dino Bigioni.

Colecţii de sezon INGAMBA sunt exclusiv din piele prelucrată la cel mai înalt nivel, iar produsele sunt livrate direct de la furnizorii oficiali ai brand-urilor renumite italiene, pentru a asigura clienţilor noştri produse autentice și cu o calitate garantată de către producător. Încălțăminte de calitate înseamnă stil unic italian, confort asigurat și rezistență în orice condiții meteorologice. Încălțămintea INGAMBA este confecționată de către cei mai iscusiți cizmari din Italia, care au obținut experiența de a produce încălțări de calitate din generație în generație timp de zeci de ani.

Mai mult, dacă vă doriți să găsiți perechea de încălțăminte irepetabilă, pe care să nu o vedeți la fiecare a cincea persoană, atunci la INGAMBA veți găsi colecțiile de încălțări care au câte unu, două exemplare. Știm că vă doriți exclusivitatea, din acest motiv avem grijă de solicitările clienților noștri.

Toate colecțiile sunt disponibile atât pe site-ul www.ingamba.md, cât și în magazin la adresa: str. Anton Crihan 9/, unde vă oferim și consultația necesară pentru a alege încălțămintea potrivită pentru dvs. În cazul cumpărăturilor online, aflați că livrăm în toată țara, iar în Chișinău livrarea este gratuită și în maxim 24 de ore. De asemenea, pe site-ul www.ingamba.md veți putea găsi periodic la pagina ”reduceri” încălțări la care prețul a fost redus cu 30-40%.

Pentru detalii ne puteți apela la nr de telefon 373 602 02 220 sau adresa de email [email protected]. Perioada de livrare a produsului în afara Chișinăului este între 2-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, iar în cazul comenzilor la articolele aflate în depozitele partenerilor noştri, durata poate fi între 7-20 zile lucrătoare.  Clienții care sunt neliniștiți și au dubii dacă li se va potrivi  mărimea la încălțămintea comandată online, vă anunțăm că putem livra mai multe mărimi de încălțăminte pentru a le proba la domiciliu si pentru a alege cea mai potrivită pereche de încălțări pentru dvs.

Vă așteptăm în magazinul nostru pentru a alege perechea de încălțăminte care vă poate oferi încredere, stil, confort și care va deveni accesoriul decisiv pentru ținutele dvs.

 

INGAMBA –calitatea garantată a încălțămintei italiene exclusive în Republica Moldova!